Buitenspeelgoed 6 jaar: de leukste ideeën!

Een jongen of meisje van 6 jaar is goed aan het opletten tijdens de moeilijke lessen op de basisschool. Als hij of zij dan vrij is, is het tijd om (buiten) te gaan spelen! Met veel energie kan een kind van 6 jaar van alles doen. Het leukste speelgoed voor buiten hebben wij voor je uitgezocht. Kijk snel naar de beste mogelijkheden.

Populaire categorieën

(Stunt)stepjes, skelters, hoverboards en meer.

Nestschommels, klimtoestellen, turnringen en meer.

NERF, stoepkrijt, kleine spelletjes en meer.

Waveboards, skateboards, skeelers en meer.

Watertafels, opblaasfiguren, waterglijbanen en meer.

Duikspeelgoed, strandballen, drijvende speelfiguren en meer.

Houten slee, stuurslee, kunststof slee en meer.

Springkussens, ballenbakken, accessoires en meer.

Leuk Buitenspeelgoed voor een Kind van 6 Jaar

Huntex Elektrisch Waterpistool
Meer informatie

AquaPlay 1516 – Waterbaan
Meer informatie

Nestschommel Buitenspeelgoed
Meer informatie

1. Black Dragon Stuntstep - Vert Racer - ZwartBrons

4.3/5

Doe de meest coole trucjes met deze gave step van Black Dragon. Het design is prachtig, gemaakt van aluminium en heavy-duty staal. De kwaliteit is daarnaast ook enorm goed. Zo weet je zeker dat een kind van 6 jaar lang kan genieten van dit buitenspeelgoed. De handvaten zijn comfortabel en gemaakt van rubber, wat zorgt voor voldoende grip. Ook is het grip op de weg goed en draaien de wielen soepel. Wil je remmen? Dan kan dat met de voetklem op het achterwiel. De stuurhoogte is gemakkelijk aan te passen en daardoor is hij geschikt voor vrijwel alle leeftijden vanaf 6 jaar. De maximale belasting is 100 kg. 

2. Huntex Elektrisch Waterpistool - Automatisch Waterpistool

4.8/5

Is het lekker weer en heb jij wel zin om even buiten te spelen met water? Haal dan zeker dit geweldige waterpistool in huis. Ga het ultieme watergevecht aan met je vrienden. De straal van dit waterpistool is best krachtig, daardoor kun je ook op grotere afstanden schieten. Dit waterpistool is zelfs elektrisch, hij is uitgerust met twee 3,7V 500mAh oplaadbare accu’s. Genoeg tijd dus om mee te spelen zonder dat je je druk hoeft te maken om hem op te laden. Zorg er altijd voor dat je bij het spelen met dit speelgoed niet richt op de ogen en het gezicht. Op deze manier houd je het veilig en leuk!

3. SES - Mega bubbles - bellenblaas - navulling - 2000ml

4/5

Met dit supersterke zeepsop weet je zeker dat je de grootste en mooiste bellen kunt blazen. Het zeepsop is zo gemaakt dat ze extra sterk zijn, niet snel kapot knappen en extra groot kunnen worden. Je blijft je verbazen over al die bubbels! De zeepsop is geschikt voor alle SES bellenblaas producten. 

4. AquaPlay 1516 - LockBox - Waterbaan

4.6/5

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke waterbaan die een kind van 6 jaar het allergrootste plezier geeft? Kijk dan niet verder, want deze bestseller van AquaPlay is een echte topper. Vaar door de sluizen en speel met de vele accessoires die meegeleverd zijn. Met dit waterspeelgoed kunnen kinderen eindeloos veel plezier hebben. Wanneer ze zijn uitgespeeld is het ook erg gemakkelijk om de waterbaan op te bergen. De set is opvouwbaar en neemt weinig ruimte in beslag.

5. Nestschommel Buitenspeelgoed - Slinger schommel

5/5

Lekker schommelen in deze geweldige ruime schommel! Door de grootte en vorm is het mogelijk om met meerdere kinderen te schommelen. Hefvermogen tot 150 kg. Voor kinderen is de hoogte aan te passen, waardoor het gemakkelijker en veiliger is om in en uit te stappen. De schommel is bestand tegen alle weersomstandigheden. Je hoeft hem dus niet naar binnen te halen wanneer het bijvoorbeeld regent of wanneer er een harde wind waait.

Nog geen leuk buitenspeelgoed gevonden?

Meer buitenspeelgoed voor een kind van 6 jaar

Sport en Spel

Veel buitenspeelgoed valt onder de categorie sport en spel. Je kunt van alles verzinnen en de kans is groot dat ze het leuk vinden! De allerleukste spelletjes die een kind van 6 jaar buiten kan doen, vind je hier. Probeer eens wat nieuws en kijk of het in de smaak valt.

Stoepkrijt 50 Stuks – Verschillende Kleuren

4.4/5

Tozy Speelgoed Raket – Inclusief 3 raketten

4.8/5

Spinner MAD Deluxe Battle Set – 2 Blasters

4.3/5

BS Toys Diabolo Rubber – Voor Kinderen

4/5

AXI Boston Trampoline met veiligheidsnet

4.3/5

Umbro Voetbaldoeltjes – Set van 2 

4.7/5

Jobber – Voetbal – Sterren patroon – Bal

4.8/5

Petite Amélie ® Tipi Tent Kinderen met Vloermat

4.6/5

Veel mensen kopen hun buitenspeelgoed voor kinderen van 6 jaar bij

Buitenspeelgoed voor een kind van 6 jaar kopen

Het is een mooie (zonnige) dag en je wilt een kind van 6 jaar naar buiten krijgen om wat frisse lucht en beweging te krijgen. Buitenspelen is niet alleen leuk, maar het is ook essentieel voor de fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen. Om je te helpen bij het kiezen van het perfecte buitenspeelgoed voor een kind van 6 jaar, hebben we hierboven al een aantal goede tips gegeven. Of je nu op zoek bent naar actievolle spellen, creatieve activiteiten of gewoon wat speeltijd in de buitenlucht, we hebben voor elk wat wils.

Voor zowel jongens als meisjes rond de leeftijd van 6 is dit speelgoed geschikt. Kijk goed naar de aanbevolen minimum leeftijd per product. Wij zijn kritisch bij zoeken naar geschikte cadeaus, maar soms kunnen producten afwijken van de leeftijd aangegeven in een titelpagina. Nog meer cadeau tips? Kijk ook eens naar cadeaus voor een jongen van 5 jaar, 6 jaar en 7 jaar.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

Ja, buitenspelen is belangrijk voor de fysieke, sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert lichaamsbeweging, creativiteit en sociaal spel.

Kijk naar de interesses en behoeften van het kind. Denk ook na over de ruimte die je hebt en de veiligheidseisen van het speelgoed.

Zorg altijd voor toezicht, draag beschermende accessoires zoals helmen en kniebeschermers, en kies speelgoed dat geschikt is voor de leeftijd van het kind.

Maak buitenspelen leuk door samen met je kind te spelen, speelafspraakjes te regelen en een uitnodigende buitenruimte te creëren.

Creatief buitenspelen bevordert de verbeelding, fijne motoriek en sensorische ontwikkeling van kinderen, terwijl ze plezier hebben in de frisse lucht.

  • Daan

    Daan vindt het altijd een leuke uitdaging om de beste cadeaus te vinden voor jongens van alle leeftijden. Hij is natuurlijk zelf ook een kleine jongen geweest, en weet mede daardoor precies wat ze leuk vinden om te krijgen. Heb je een vraag? Stuur gerust een mailtje!

Hoe wij de leukste cadeaus selecteren

Per leeftijd leuke cadeau tips voor ieder budget.

Verschillende categorieën zodat je zelf een keuze kunt maken.

Originele cadeaus waar hij zeker mee wordt verrast.

Vertrouwde websites die kwaliteit garanderen.

VIND HET LEUKSTE CADEAU VOOR EEN JONGEN OP CADEAUJONGEN.NL