Over ons

CadeauJongen
KvK 89997492
Ons adres (geen bezoekadres): Wijlre 19, 7603 NG, Almelo
CadeauJongen is opgericht op 24 juni 2023.

Ons doel is ervoor zorgen dat jij snel een leuk en geschikt cadeau vindt. Laat ons het vooral weten wanneer dit WEL of NIET gelukt is per mail:

info@cadeaujongen.nl

Op CadeauJongen.nl vind je de leukste cadeaus voor jongens tot en met 18 jaar. Waarom? Omdat wij het vroeger altijd lastig vonden om een leuk, origineel cadeau te vinden voor een jongen. Jarenlang zochten wij het hele internet rond voor een geschikt cadeautje. Het is ook wel heel erg lastig, omdat iedere jongen anders is. De ene heeft veel energie en houdt van buitenspelen, de andere is een echte tech-liefhebber en houdt van elektronica, ga zo maar door.

Daarnaast is niet elk cadeau geschikt voor iedere leeftijd en iedere levensfase. Wij dachten, wat nou als we een website maken waarop we leuke cadeaus zetten wanneer wij deze online tegenkomen. We sorteren de cadeaus per leeftijd, per interesses en per levensfase. Hoe fijn zou dat zijn voor anderen!

Wij selecteren alle cadeautips zorgvuldig. Dit doen wij door onder andere de reviews te lezen, de productbeschrijving en de aanbevolen minimum- en maximumleeftijd te bekijken. Zo zorgen wij ervoor dat onze website bezoekers alleen cadeautips te zien krijgen die echt geschikt en leuk zijn.

Op alle pagina’s vind je cadeaus in verschillende categorieën, meestal zit dit aantal rond de 10. Binnen deze categorieën geven wij vaak 4 verschillende cadeautips, omdat het wel eens voorkomt dat je een product niet leuk vindt of dat een jongen het product al heeft.

Wij zijn constant bezig om onze pagina’s te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het updaten van onze cadeautips wanneer een product uit de voorraad is. Ook vinden we het fijn wanneer een website bezoeker contact met ons opneemt voor opmerkingen, aanvullingen en verbeteringen. Zo zijn wij in staat om onze pagina’s steeds meer waarde te geven.

Inmiddels hebben we al zoveel potentiële cadeaus bekeken en beoordeeld, en hebben we al zo vaak mogen leren van feedback van website bezoekers, dat we onszelf zien als een echte cadeau-expert. We geloven er dan ook echt in dat een website bezoeker gaat vinden waar hij of zij naar op zoek is: een leuk, origineel cadeau(tje).

Op onze pagina’s verwijzen wij voornamelijk naar Bol.com. Op Bol staan enorm veel goede cadeautips, maar door het enorme aanbod van producten en de lay-out van de website kan het lastig zijn om daadwerkelijk een leuk cadeau te vinden.

Ook merkten wij dat producten op Bol vaak niet goed gecategoriseerd zijn. Wanneer je bijvoorbeeld filtert op speelgoed voor een jongen van 2 jaar, staan er gewoon veel producten tussen die geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Dit is natuurlijk niet veilig voor een 2-jarige en het kan daarnaast voor verwarring zorgen.

Op onze website kijken we zorgvuldig naar alle relevante factoren, ook minimum- en maximumleeftijd.

Affiliate Disclosure

Wij zijn affiliate partner van Bol.com. Dit houdt in dat we verbonden zijn aan het Bol.com Partnerprogramma. Het programma stelt ons in staat om geld te verdienen door producten van Bol.com te promoten op cadeaujongen.nl.

Hoe werkt dit? Zoals gezegd, zijn wij constant bezig met het vinden van goede cadeautips. Wanneer we een goed product hebben gevonden, plaatsen wij deze op een relevante pagina.

De productafbeelding komt van Bol.com en deze mag alleen op onze website geplaatst worden wanneer je een partner bent van Bol. Daarnaast plaatsen we een linkje van onze website naar de productpagina op Bol.com. Jij bent als gebruiker natuurlijk op zoek naar een leuk cadeau, dus een linkje naar de juiste pagina is wel zo handig.

Dit is echter geen normale link, maar een affiliate link. In deze link staat een cijfercombinatie die gekoppeld is aan ons affiliate account. Als website bezoeker merk je hier niets van, en het heeft ook geen voor- of nadelen voor deze bezoeker.

Echter, wanneer deze bezoeker een product koopt, krijgen wij een kleine vergoeding hiervoor. Op deze manier kunnen wij geld verdienen met deze website. 

Scroll naar boven