Kinderfeestje Cadeautjes: de leukste ideeën!

Wanneer een kind ongeveer 4 jaar oud is, worden er vaak kinderfeestjes gehouden. 4-jarigen zitten dan net op de basisschool en zijn al iets zelfstandiger. Het kan zo zijn dat jij het lastig vindt om een leuk cadeautje uit te zoeken voor een kinderfeestje. Scroll (of swipe) snel verder en ontdek wat onze tips zijn!

Populaire categorieën

De leukste vriendenboekjes in verschillende thema’s.

Uno, Harry Potter, Exploding Kittens en meer.

Scheikunde, elektriciteit, goochelen en meer.

Glijbanen, web shooters, NERF en meer.

STABILO Viltstiften, kleurpotloden, markeerstiften en meer.

Politie speelgoed, dokter, klussen en meer.

Speelgoedgitaren, piano’s, trommels en meer.

Voertuigen, huisjes , LEGO Technic en meer.

Tijdschriften en (puzzel) boeken

Een tijdschrift of een (puzzel)boek is een leuk cadeautje om te geven bij een kinderfeestje. Dit kan van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan Donald Duck en Suske en Wiske. Op Bol.com vind je een groot en gevarieerd aanbod, voor ieder wat wils!

Donald Duck Pocket 334 - De superheldenschool

4.5/5

Pokemon kaarten of andere accessoires

Het krijgen van een pakje Pokemon kaarten kan een hele grote kick geven. Je weet nooit wat er in zit, misschien wel een hele zeldzame Pokemon! Omdat het zo’n kick geeft, is het erg leuk om zo’n pakketje te geven. Een echte Pokemon fan vind alles leuk van Pokemon, zoals een puzzel, een bordspel, een Elite Trainer Box en een Charizard ex Box.

Pokémon Kaarten - Scarlet & Violet

4.5/5

Sport cadeautjes

Het leukste sport cadeau is voor iedereen anders, sommige kinderen houden van voetbal, anderen van hockey en sommigen van zwemmen. Voor voetbal kun je denken aan accessoires van zijn of haar favoriete voetbalclub, zoals een shirtje, voetbal, scheenbeschermers of bidon. Op Bol.com vind je een aantal leuke sport artikelen die geschikt zijn als cadeautje.

PSG Logo voetbal - One size - maat One size

4/5

Bouwpakketten

Een bouwpakket is erg leuk voor kinderen die graag bezig zijn en wel houden van een uitdaging. Er zijn enorm veel bouwpakketten verkrijgbaar, denk aan merken als LEGO, K’NEX en Playmobil. Je kunt kiezen voor bouwpakketten in verschillende thema’s en verschillende niveaus. Kijk goed naar de aanbevolen leeftijd en kies een pakket uit waarvan jij denkt dat ze het meeste plezier hebben.

LEGO Marvel Spider-Man's auto en Doc Ock Bouwset

4.4/5

Knutselspulletjes

Voor de creatieve kinderen is het natuurlijk geweldig om te gaan knutselen tijdens en na het kinderfeestje. Haal dan vooral creatieve spullen in huis, zoals verf, kwasten, knutselpapier, klei, dat soort dingen. 

Jumbo- Dessineo Sticker Studio - Stickers maken

4/5

Leuk voor buiten

Als het een beetje mooi weer is, kunnen de kinderen ook lekker buiten spelen tijdens het kinderfeestje. Leuke cadeautjes kunnen dan bijvoorbeeld een frisbee, springtouw, voetbal, stoepkrijt of een waterpistool zijn.

Crayola - 64 Afwasbare Stoepkrijt

4.8/5

Puzzels

Samen met vriendjes of vriendinnetjes een puzzel oplossen, dat is een leuke uitdaging! Zoek een leuke puzzel uit die aansluit bij de leeftijd en voorkeuren van de cadeau-ontvanger. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Spiderman puzzel, een 3D Pokemon puzzel, een Paw Patrol vloerpuzzel of een Super Mario legpuzzel

Ravensburger puzzel Spider-man in Actie

4.6/5

Snoep

Een kinderfeestje is niet compleet zonder lekkere snoepjes. Jelly Beans, kikkertjes, zuurstokken, Haribo, noem maar op! Maak het kinderfeestje compleet en haal wat snoep in huis.

Haribo snoep kersen - 150 stuks

5/5

Hoeveel geld geef je uit voor een cadeautje op een kinderfeestje?

Het bedrag dat je wilt uitgeven voor een cadeautje ligt aan een aantal factoren. Denk aan de leeftijd van het kind, de relatie die je hebt met het kind, jouw eigen voorkeuren en de financiële mogelijkheden. Over het algemeen geef je tussen de 5 en 20 euro uit aan een cadeautje voor een kinderfeestje. Geef vooral uit wat jij kan en wil uitgeven, wetende dat kinderen snel tevreden zijn met een kleinigheidje! Voor bijvoorbeeld 8 euro kun je een leuk kleurboek halen en daar zullen ze erg blij mee zijn.

Wat geef je mee na een kinderfeestje?

Het is natuurlijk geen “standaard” of “verplichting” om iets mee te geven na een kinderfeestje. Maar vaak gebeurt dit wel. Bij kinderfeestjes wordt vaak een snoepzakje meegegeven. Er zijn ook nog andere opties, zoals speelgoed, popcorn, een t-shirt of een foto van het kinderfeestje. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een Instant Camera gebruiken.

  • Daan

    Daan vindt het altijd een leuke uitdaging om de beste cadeaus te vinden voor jongens van alle leeftijden. Hij is natuurlijk zelf ook een kleine jongen geweest, en weet mede daardoor precies wat ze leuk vinden om te krijgen. Heb je een vraag? Stuur gerust een mailtje!

    Bekijk Berichten

Hoe wij de leukste cadeaus selecteren

Per leeftijd leuke cadeau tips voor ieder budget.

Verschillende categorieën zodat je zelf een keuze kunt maken.

Originele cadeaus waar hij zeker mee wordt verrast.

Vertrouwde websites die kwaliteit garanderen.

VIND HET LEUKSTE CADEAU VOOR EEN JONGEN OP CADEAUJONGEN.NL

Scroll naar boven