De Leukste Cadeaus voor een Tweeling

Je zoekt een (kraam) cadeau voor een tweeling, maar je weet niet waar je moet beginnen. Ik zal je helpen! Toevallig ben ik zelf tweeling, en ik kan me genoeg momenten herinneren waarbij we leuke cadeautjes kregen. Een aantal van deze cadeautjes zal je ook terugvinden op deze pagina. Lees snel verder om te ontdekken wat de beste opties zijn voor jou.

Rompertjes

Een rompertje is een broekje en hemdje in 1 stuk. Een baby kan het aandoen als ondergoed. Met drukknoopjes kun je het rompertje gemakkelijk openen en sluiten, echt een must-have voor de ouders. Rompertjes voor een tweeling zien er extra leuk uit natuurlijk.

Hospitrix Baby Rompertje Tweeling met Tekst

4/5

Rompers Tweeling 0-3 mnd Double Trouble

4.5/5

Hospitrix Baby Rompertje Tweeling met Tekst

4/5

Hospitrix Baby Rompertje Tweeling met Tekst

4/5

Boeken

Er zijn een aantal leuke boeken verkrijgbaar die gaan over het onderwerp tweelingen. Zo lees je in “O jee, het zijn er twee” over praktische tips, andere moeders en nog veel meer. Een erg leuk cadeautje voor de ouders van een tweeling.

O jee, het zijn er twee – Janneke Jonkman

4.4/5

Het grote tweelingenboek – Coks Feenstra

4.3/5

De vreselijke tweeling – Jozua Douglas

4.8/5

Zwanger van een tweeling! – Carley Roney

4.9/5

Fotolijstjes met afdruk

Iedere maand en ieder jaar is een mijlpaal voor ouders en baby’s, en het vastleggen van herinneringen is erg waardevol. Een mooi fotolijstje met bijvoorbeeld een voet- of handafdruk is dan ook goud waard. 

Kinderfotolijst Voet Hand Afdruk 12 Maanden

4.8/5

TIKIBOE Baby Fotolijst – Gipsafdruk baby

4.5/5

Baby Fotolijstje met Klei Afdruk – Hand/Voet Afdruk

4.4/5

Matchende outfits

Tweelingen lopen vaak rond in dezelfde kleding. Dat ziet er toch leuk uit! Denk hierbij aan een leuke kledingset of een pyjama. Bekijk snel onze tips wat betreft outfits voor een tweeling.

Noppies Prematuur Tweeling Meisjes cadeauset

4.5/5

Nezr® Newborn Kleding – Baby Kleding Jongens

4.8/5

Nezr® Newborn Kleding – Baby Kleding Jongens

4.6/5

Noppies – Tweeling kledingsets – 10 delig

4.5/5

Kinderwagens en Buggy's voor een tweeling

Een cadeau waar de ouders echt wat aan hebben: een kinderwagen voor de tweeling. Met een kinderwagen van goede kwaliteit zullen de ouders je voor altijd dankbaar zijn. Neem de tweeling overal mee naartoe, op een comfortabele manier.

Prénatal Duo Buggy – Tweeling Buggy

4.8/5

Hauck Duett 2 duo buggy – Vanaf geboorte

4.4/5

Deryan Evy V2 Kinderwagen – Duo Kinderwagen

4.4/5

Tweeling Duo Kinderwagen Buggy Zwart met Grijs

4.5/5

Spelletjes en speelgoed

Er zijn een aantal leuke spelletjes te vinden in het thema van tweelingen. Denk daarbij aan tweeling rendieren, beren of konijntjes. Altijd even goed letten op de minimum leeftijd per product, maar erg leuk voor een tweeling!

Sylvanian Families 5424 tweeling egel

4.7/5

PLAYMOBIL City Life Tweeling kinderwagen

4.8/5

Sylvanian Families 5693 tweeling rendier

4.5/5

Sylvanian families 5638 tweeling Husky

4.5/5

Donald Duck Pocket

Een tweeling kan mooi een aantal Donald Duck’s delen en om de beurt lezen. Veel kinderen vinden Donald Duck geweldig, niet alleen een tweeling natuurlijk. Maar het zorgt wel voor een mooie foto wanneer ze tegelijkertijd een Donald Duck tijdschrift aan het lezen zijn.

Donald Duck Pocket 334 – De superheldenschool

4.5/5

Donald Duck Pocket 343 – De twee wrekers

4.5/5

Donald Duck Pocket 303 – De eend van één miljoen

4.5/5

Donald Duck Pocket 339 – De slimme barbecue

4.5/5

Games

Een leuke game die ze samen kunnen doen: goed idee! Misschien willen ze wel een potje voetbal tegen elkaar spelen, of juist met elkaar samenwerken in een puzzel game. Hieronder vind je de leukste games voor een tweeling.

Super Mario Bros. Wonder – Nintendo Switch

4.8/5

Nintendo Switch Sports – Nintendo Switch

4.7/5

EA Sports FC 24 – PS4 – Nintendo Switch – PS5 – PC

4.3/5

Mario Kart 8 Deluxe – Nintendo Switch

4.8/5

Buitenspeelgoed

Wanneer het een beetje mooi weer is, kan een tweeling samen buiten spelen en de leukste dingen doen. Denk aan voetballen, frisbeeën of buskruit (lees hier wat buskruit is). Om het nog leuker te maken vragen ze hun vriendjes of vriendinnetjes om mee te spelen.

EXIT Pico stalen voetbaldoelen 90x60cm

4.7/5

Derbystar Classic Light II – Maat 5

4.3/5

Aerobie Pro Ring – Frisbee – Blauw

4.8/5

AMIGO Fuse Inlineskates – Skeelers

4.3/5

Nog meer cadeau ideeën voor een tweeling

Heb je nog steeds geen leuk cadeau gevonden? Dat kan natuurlijk. Je kunt ook eens kijken naar een leuk dagje uit bijvoorbeeld, daarmee geef je een ervaringscadeau voor het hele gezin. Misschien houdt de tweeling wel van achtbanen, een dagje Walibi is dan erg leuk! Verder kun je nog denken aan kaartjes voor een voetbalwedstrijd, de Efteling, NEMO Science Museum in Amsterdam, Diergaarde Blijdorp, Madurodam en Avonturenpark Hellendoorn.

Een ander leuk idee is een tweelingfotografiesessie. Hierdoor krijg je mooie foto’s die je voor de rest van je leven kunt bewaren. Denk na over een geschikte locatie, het thema en de stijl.

Ten slotte is het een idee om “hulp” aan te bieden als cadeau! Dit is dan gericht op de ouders van de tweeling. Dit kan van alles zijn, denk aan een avondje oppassen, boodschappen doen of andere dingen. Jouw aanwezigheid en aandacht kan ook al een cadeautje zijn voor de tweeling, dus maak jezelf niet te druk ;).

  • Daan

    Daan vindt het altijd een leuke uitdaging om de beste cadeaus te vinden voor jongens van alle leeftijden. Hij is natuurlijk zelf ook een kleine jongen geweest, en weet mede daardoor precies wat ze leuk vinden om te krijgen. Heb je een vraag? Stuur gerust een mailtje!

Hoe wij de leukste cadeaus selecteren

Per leeftijd leuke cadeau tips voor ieder budget.

Verschillende categorieën zodat je zelf een keuze kunt maken.

Originele cadeaus waar hij zeker mee wordt verrast.

Vertrouwde websites die kwaliteit garanderen.

VIND HET LEUKSTE CADEAU VOOR EEN JONGEN OP CADEAUJONGEN.NL